Забава

Забава

Крвната група го открива темпераментот на жената

dart
Кога станува збор за темпераментот, тоа често подразбира комбинација на психолошки карактеристики: длабочина и стабилност на емоциите, енергија на дејствување, индивидуални карактеристики на однесување… итн....

Овој сајт користи колачиња за подобрување на корисничкиот интерфејс. Прифати Прочитај

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.