Select Page

Tesla модел 3 од почеток до крај

Tesla модел 3 од почеток до крај

Од погонот на Tesla Motors во Калифорнија, каде што се изработува автомобилот Model 3, рeшија да нè почестат со timelaps од процесот на создавање на нивниот главен автомобил за широките народни маси.

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.