Smart For Two тјуниран од германската компанија Мансори

 

Познатата германска тјунинг компанија реши да се позанимава со малиот Smart For Two и според финалниот производ, испорача перфектно мало возило.

Во Мансори се позанимаваа и со надворешноста и со внатрешноста, а не заборавија да го унапредат и агрегатот.

Надворешноста е специфична. Бојата на каросеријата е виолетова, хаубата е изработена од карбон и со тоа е постигнат агресивен изглед на малиот автомобил. Калниците се проширени, а решетката кај ладилникот има изглед како кај АМГ автомобилите.

За разлика од виолетовата надворешност, внатрешноста е во боја на сенф.

Подобрениот мотор од 898 кубни сантиметри испорачува од 90 до 125 коњски сили.

На целата естетика придонесуваат и гумите кои се со димензија од 18 инчи.

Забрането е копирање на текстот!