Select Page

Note 9 во најава

Note 9 во најава

Остануваат уште три седмици до терминот кога Самсунг ќе го претстави новиот модел Note. Но како и со поголемиот дел од производителите на мобилни уреди, така и со Самсунг мистериозно, или не, протекоа фотографии од сеуште не прикажаниот Note. наводните тајни фотографии од Note откриваат дека баш и не се разликува многу од неговиот претходник. На фотографиите исто така се гледа дека сензорот за отпечатоци на прсти кај Note 9 е сместен веднаш под задната камера, а со тоа би требало да е полесно користењето на сензорот.настанот на кој ќе се претстави новиот Note ќе се одржи на 9-ти август во Њујорк, кога ќе ги дознаеме и официјалните спецификации на моделот на Самсунг.

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.