Select Page

Mercedes-Benz G-Class (2019) ѝ пркоси на гравитацијата

Mercedes-Benz G-Class (2019) ѝ пркоси на гравитацијата

 

Уште од 1979 година Mercedes-Benz G класата е синоним за изглед, луксуз и ултимативен теренец. Се вели дека не постои терен што не може да го совлада.

Промотивниот спот “Stronger than gravity” е снимен во Аргентина, на браната Пунта Негра.

Погледнете го видеото и уверете се дека сè што е кажано за Mercedes-Benz G-Class е вистина.

Погледнете го видеото за процесот на снимање на видеото.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.