Select Page

Makeup Fridge ќе ви помогне да ја зачувате свежината на вашата козметика

Makeup Fridge ќе ви помогне да ја зачувате свежината на вашата козметика

Знаеме дека се препорачува козметичките препарати да се чуваат на ладно место и тоа најчесто го правиме со складирање во ладилникот што го имаме дома, а се користи за храна.

Производителите на Makeup Fridge се погрижија повеќе да не ја чувате козметиката заедно со месото, грашокот и боранијата. Создадоа мал и компактен уред во кој ќе ја чувате и транспортирате вашата козметика без проблеми. Чувањето во ладен простор ѝ овозможува на козметиката да ја зачува влажноста, свежината, но и при нанесување на кожата создава ефект на свежина. Ладната козметика ја поттикнува циркулацијата на кожата.

Makeup Fridge е функционален додаток кој може да го чувате во бањата, во спалната соба, а може да го носите и со себе кога патувате. Мал е и мобилен. Со него има додатоци кои ќе ви овозможат користење дома и во автомобил. Тивок е и воопшто нема да ви пречи.

Првата серија на Makeup Fridge е комплетно распродадена, а од компанијата најавуваат дека наскоро ќе пристигне и втората серија.

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.