Honda NSX со најдобриот спортски звук што може да се чуе?

Љубителите на спортски автомобили се познати по тоа што сакаат на поголеми вртежи да префрлаат од повисок на понизок степен на пренос и со тоа да добијат појак звук на нивниот мотор.

Обожавателите на Хонда можат да се насладуваат на прекрасниот спортски звук што го прави Honda NSX со модифициран издув Taitec GT 009.

Погледнете го видеото и уживајте во звукот што го произведува.

Don`t copy text!