Во коските се складирани околу 95% од калциумот на телото. Коските во текот на животот се кршат и повторно се обновуваат, а заради недостаток наповеќе…

Ако сакате да имате убава и здрава кожа без да потрошите цело богатство на скапи креми, мора здраво да се храните. Ова се намирници коиповеќе…