BMW M4 дрифта во рацете на 70-годишна жена

 

Видеото е направено од познатиот јутјубер Мет Вотсон.

Тој ја поканил својата мајка да проба неколку различни автомобили.

На почетокот таа седи на совозачкото седиште со Мет додека тој ѝ објаснува за дрифтање со автомобил.

Во продолжението на видеото таа ги пробува автомобилите и може да се заклучи дека ѝ оди добро.

Со секој следен обид е сè подобра и подобра.

Погледнете го видеото за нејзиното возење.

Копирањето на содржината е забрането!