Select Page

“Beautiful People” – долгоочекуваниот дует на Ед Ширан и Калид

“Beautiful People” – долгоочекуваниот дует на Ед Ширан и Калид

 

“Beautiful People” е новиот хит на светската сцена создаден во соработка на британската музичка ѕвезда Ед Ширан и американскиот рапер Калид, а ќе го има и на новиот албум на Ширан “No.6 Collaboration”, кој треба да се појави на 12 јули оваа година.

Песната зборува за тоа дека секоја личност треба да е верна самата на себе и дека не треба да е опседната со изгледот и со материјалното.

На новиот албум на Ед Ширан ќе се најдат 15 песни кои се создадени во соработка со 22 музички гости како Еминем, Бруно Марс, Карди Б, Калид.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.