Select Page

Што се случува кога професионален музичар ќе седне на улично пијано

Што се случува кога професионален музичар ќе седне на улично пијано

 

Хенри Херберт свири “Gettin On Down” од неговиот албум “Boogie Woogie Piano”.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.