Select Page

Што пребаруваат жените на веб-страниците за возрасни

Што пребаруваат жените на веб-страниците за возрасни

 

Интересите на жените, како и во другите подрачја така и во делот за секс и размислувања за секс, се разликуваат од мажите. Изненадувачки е бројот на дами кој пристапуваат на страниците на кои се застапени содржини за возрасни.

Најпознатата веб-страница со содржини за возрасни “PornHub”, на крајот од секоја година објавува листа на која се дадени податоци за тоа колкава била посетеноста и што е сè пребарувано од содржините.

Според оваа листа, во текот на 2019 година забележани се дури 42 милијарди посети. Најбарани содржини биле аматерските, а на второ место по пребарување, верувале или не, се содржини во кои клучен збор бил – вонземјани. Третото место го имале содржините наречени “POV”, или преведено – филмови за возрасни во кои гледиштето е така поставено како гледачот да е учесник во филмот.

Сепак, според “PornHub”, жените пребарувале малку поразлични содржини од мажите. Според листата, жените се застапени со 32 % од посетителите, што претставува зголемување за 3 %.

Според пребарувањата, жените сакаат помалку содржини со пенетрација отколку мажите. Тие најмногу сакаат содржини со орален секс, содржини каде задоволувањето е со прсти, со или без партнерот, а исто така пребарувале содржини каде мажите мастурбираат сами. Пребарувани се и мускулести мажи, лезбејки, романтични порнофилмови, дупла пенетрација, секс во тројка и групен секс.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.