Select Page

Херој на месецот

Херој на месецот

 

Хероите ги има насекаде околу нас, во најразлични форми и големини.

Според видеото, еден таков херој е мачката која го спасува детето од паѓање.

Погледнете го видеото и уверете се.

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.