Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Фотографии кои покажуваат како работеле луѓето пред да се појави AUTOCAD

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Технолошкиот напредок доведе до тоа одредени професии да исчезнат. Во случајов се работи за цртачите на нацрти и планови кои поради појавата на софтверот за проектирање ја изгубиле својата позиција. Софтверот за дизајн и проектирање првпат се појави во 1982 година и оттогаш потребата за цртачи се намалува со тенденција потребата од нив да исчезне.

Сликите подолу ќе ви го отсликаат времето кога не постоел AUTOCAD и кога цртачите биле неопходен дел од индустријата.