Улично куче доаѓа на бањање во автоперална

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Улично куче од Турција по име Линда редовно доаѓа на бањање во блиската авто перална. Погледнете го видеото до крај.