Select Page

Украсни футроли за смартфон кои можете да ги направите сами

Украсни футроли за смартфон кои можете да ги направите сами

 

Футролата за вашиот паметен телефон не мора да биде досадна и и еднолична. Понекогаш е потребно само малку креативност, добра волја, лепак и уште неколку предмети кои речиси секогаш ви се наоѓаат низ дома, за да го освежите вашиот телефон и притоа да добиете несекојдневна и практична футрола.

На видеото погледнете како.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.