Select Page

Топ 5 рели возила на Порше

Топ 5 рели возила на Порше

 

Автомобилите на Порше отсекогаш важеле за возила со перфектен дизајн и перфектна изработка. Моќни и брзи се сон на голем дел на луѓе.

Низ историјата многу модели се истакнувале со карактеристиките и со победи на светските патеки.

Порше ги претстави своите најдобри 5 модели на сите времиња, што се истакнале со одлични резултати на светските рели шампионати.

Погледнете го видеото и видете за што станува збор.

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.