Select Page

Топ пет “дрифтања” кои тргнале во погрешна насока

Топ пет “дрифтања” кои тргнале во погрешна насока

Љубителите на брзи автомобили во последнава година сè повеќе се пробуваат со “дрифтања” кои често не проаѓаат онака како што замислиле возачите.

Погледнете ги петте видеа на кои се гледаат автомобили, дрифтање и несреќи.

  • Ламборџини со преполовен заден браник

 

  • Нисан го удира тротоарот

 

  • Субару пробува дрифтање на снег

 

  • Ауди С5 дрифта и удира во автобус

https://youtu.be/YMH41ldr-Vg

 

  • Волво 940 дрифта на снег

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.