Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Славни личности и нивните верзии од младоста

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Сите ние понекогаш сакаме да ја имаме моќта да го вратиме времето назад, да можеме повторно да ја видиме нашата помлада верзија. За жал, тоа ќе остане само желба.

Германскиот уметник Ард Гелинк сè уште не ја измислил временската машина, но дошол на идеја да ги врати некои од познатите и славни личности во младоста со помош на брилијантната алатка наречена Фотошоп.

На фотографиите се личности како Фреди Меркјури, Силвестер Сталоне, Џастин Тимберлејк, Бред Пит и уште многу други.

Погледнете ја галеријата со фотографии за да видите кој сè e вратен во младоста.