Select Page

Сам свој мајстор (чамец од пластични шишиња)

Сам свој мајстор (чамец од пластични шишиња)

Во светот каде пластичните шишиња претставуваат најголем еколошки проблем, две млади момчиња се решаваат да си направат свој чамец само од пластични шишиња.

Во видеото чекор по чекор ги објаснуваат чекорите за изработка на чамец од пластични шишиња. Погледнете го видеото и можеби ќе ви разбуди некоја идеа што долго време спие во вашиот ум.

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.