Select Page

Ранчиња што ги штитат главата и грбот на бебињата

Ранчиња што ги штитат главата и грбот на бебињата

 

Следењето на секој бебешки чекор е труд кој го знаат сите родители. Стравот дека нивното дете ќе се сопне, ќе падне и ќе се повреди, е секојдневие.

За да се намали и стресот и стравот од ова, кадифениот ранец е решение за сите родители.

Направен е од памук и полиестер и дизајниран е така да ги штити главата и грбот на бебето во случај на пад.

Се прицврстуваат за бебето со подесувачки каивчиња и се прилично удобни дури и за најмалите бебиња.

Тежината на овие ранчиња е 100-200 грама и доаѓаат во најразлични бои и облици. Може да се избере меѓу пчела, панда, зајаче, прасе или куче.

Предвидени се за деца од 3 месеци па до 3 години, а цената се движи меѓу 4 и 13 долари.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.