Select Page

Приказ на состојбата со Covid-19 во Македонија

Приказ на состојбата со Covid-19 во Македонија

На својот фејсбук-профил министерот Венко Филипче сподели линк на кој може да се следи состојбата со Covid-19 во Македонија.

Мапата содржи број на пациенти по локација, возраст, дата на дијагностицирање со вирусот како и начин на заразување.

https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0BBvvpsfobMHNiHcariihHwubyAgQE1NvYhhr9ZEw6DtWQbDi9O5TZ7FM#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.