Select Page

Почнува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Почнува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

 

Оваа среда стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 04.12. љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе можат да се забавуваат во своето омилено зимско катче.  Вистинскиот мраз направен по светски стандарди, како и условите кои ги овозможува лизгалиштето се идеални за и оваа зима посетителите да уживаат во хокеј, уметничко и рекреативно лизгање.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.