11.8 C
Скопје
25 февруари 2024

Политика на приватност

admin

Кои сме

Нашата веб адреса е: https://prekrasensvet.mk.

Кои лични податоци ги собираме и зошто

Коментари

Нашите посетители не оставаат никакви коментари.

Медиа

Посетителите не аплоудуваат никакви лични податоци.

Контакт форма

Не користиме контакт форма.

Колачиња

Кога го посетувате нашиот веб сајт се генерираат колачиња, ние ги чуваме колачињата 1 час. После тој 1 час колачињата се бришат автоматски.

Аналитика

Нашиот веб сајт користи аналитика за лични потреби, за информација на посетеност на страната. Податоците не ги споделуваме со никого.

Овој сајт користи колачиња за подобрување на корисничкиот интерфејс. Прифати Прочитај

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.