Select Page

Пет фризури кои никогаш не излегуваат од мода

Пет фризури кои никогаш не излегуваат од мода

 

Повеќето жени се трудат да изгледаат модерно и да ги следат најновите трендови во поглед на фризурата, но постојат неколку класични фризури со кои никогаш нема да погрешите.

Овие фризури биле модерни и пред педесет години подеднакво како и денес. Ако сакате едноставна фризура за обичен ден одлучете за една од фризурите подолу, но исто така, и ако ви треба фризура за посебна прилика, со која на фотографиите ни по педесет години нема да изгледате чудно и смешно – одберете некоја од следните фризури:

Природна брановидна фризура

Висока балерина пунџа

Високо коњско опавче

Класична боб фризура

Степенесто скратена со патец на средина

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.