Select Page

Орален секс – три важни водилки за секој маж

Орален секс – три важни водилки за секој маж

 

Колку и да мислите дека сте мајстор за орален секс и дека знаете сè на оваа тема, правилата што ќе ги прочитате овде се многу битни за вашата партнерка.

 

 

  • Колку и да сте задлабочени таму доле – не заборавајте да дишете. Не мора да значи дека мора да рушите рекорди за нуркање без воздух – и кратки вдишувања би биле повеќе од доволни.
  • Слободно прашајте ја партнерката дали сака да ви биде водач и да ве упатува на местото и начинот кој најмногу ѝ годи и ѝ причинува задоволство. Нека ве фати за косата или за главата и нека ве води до местата и интензитетот кој најмногу ја возбудува.
  • Дајте ѝ до знаење дека ви е важно да знаете што се случува и како се чувствува. Не бидете посветен на постигнување на целта туку на убавината на патувањето.

Апсолвирајте ги овие точки и задоволството ќе биде взаемно.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.