Неколку трикови за шминкање со кои очите ќе изгледаат визуелно поголеми

 

Изгледот на очите може визуелно многу да го смени изгледот на лицето. Со вистинска шминка може да се постигне ефект на убави и крупни очи.

Некои жени имаат среќа, па не мора да се мачат многу, но останатите не треба да очајуваат. Не постои нешто што со вистинска шминка не може да се среди.

Една од најпознатите влогерки за убавина изработи видео на кое убаво објаснува како да го постигнете тоа што го сакате со вашите очи.

Освен што е влогерка, познатата Худа Катан има и своја козметичка линија.

Погледнете го видеото и ќе научите како да ги шминкате очите и да постигнете ефект на визуелно поголеми очи.

 

 

Копирањето на содржината е забрането!