Select Page

Најопасните аеродромски писти на светот

Најопасните аеродромски писти на светот

 

За слетување и полетување на овие аеродромски писти потребно е огромно искуство и знаење. Погледнете зошто.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.