Натали Портман топлес во реклама на Диор

Натали Портман е заштитно лице на Диор речиси 10 години, а во најновата кампања ја рекламира подлогата за кожа Dior Forever.

Таа во рекламното видео носи златни панталони и палтенце, дизајн на Мариа Грациа Чури и во текот на видеото за да покаже како беспрекорно се вклопува подлогата со тонот на кожата – се појавува топлес.

Погледнете го рекламното видео на Диор.

Копирањето на содржината е забрането!