Моника Белучи стана блондинка

Италијанската актерка и за многумнина најубавата жена на светот, Моника Белучи, за потребите на серијата Call my agent (Dix pour cent), стана блондинка. Својата препознатлива црна боја на коса ја замени со руса.

Таа во третата сезона од француската серија игра една од главните улоги.

Call my agent (Dix pour cent) е француска серија која раскажува приказна за група агенти на филмски ѕвезди на кои професионалниот и приватниот живот им е испреплетен. Треба да најдат начин како по смртта на нивниот директор да го продолжат функционирањето на агенцијата.

 

 

Копирањето на содржината е забрането!