Select Page

Машки навики што најмногу ги иритираат жените

Машки навики што најмногу ги иритираат жените

 

Според истражување неодамна спроведено во Велика Британија, машка навика која најмногу ги лути жените е – претпоставувате веќе – тоа што не ја спуштаат даската на тоалетната школка после нејзино користење. Дури 54 % од жените оваа машка навика ја сметаат за најиритантна.

На второ место се наоѓа оставањето водени пешкири на кревет. Оваа навика им пречи на 23 % од жените.

Дури 15 % од нив страшно се лутат кога ќе видат валкана машка облека фрлена на подот.

Други машки навики кои жените ги окарактеризирале како иритантни се: ‘рчењето, пиење млеко/сок од амбалажа наместо од чаша, тоа што не ставаат нова ролна тоалетна хартија откако ќе се потроши, одбивање да прашаат за насока кога ќе се изгубат, оставање исечени нокти и ситни пари по мебелот низ дома и лошо завршена домашна работа.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.