Select Page

Мал германски овчар има несекојдневно другарче

Мал германски овчар има несекојдневно другарче

 

Пријателите си ги одбираме сами, па така прекрасниот млад германски овчар на езерото во Стерлинг Хајтс во Мичиген, пронашол мало напуштено патче и веднаш станале неразделни пријатели.

Погледнете го преслаткото видео.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.