Магичниот глас на Коди Ли

 

Талентот и упорноста не познаваат граници. Коди Ли е слепо аутистично момче кое со својот талент успеа да го расплаче и да предизвика лавина од емоции дури и кај тврдото жири на “America’s Got Talent”.

Погледнете го видеото и уживајте во ангелскиот глас на Коди Ли.

 

 

Копирањето на содржината е забрането!