Select Page

Легендарните Квин добија своја монета во Британија

Легендарните Квин добија своја монета во Британија

 

Британската кралска ковачница за пари, во чест на Фреди Меркјури и Квин издаде јубилејна монета, прва од серијалот “Музички легенди”.

Монетата може да се добие во неколку верзии и тоа од основната со логото на Квин кој чини 16,89 долари, до најскапата варијанта на златна монета за која треба да се издвојат дури 2624 долари.

Најскапата верзија на монетата веќе е распродадена.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.