Криенка на папагалски начин

 

И папагалите, исто какао и децата, сакаат да играат криенка.

Ако не верувате, погледнете го краткото видео во кое сопственикот на умниот папагал Чарли од расата какаду, ни доловува како тој и Чарли играат криенка.

 

 

Don`t copy text!