Select Page

Креативност на дело – спакувајте ги подароците за Нова година со обичен весник

Креативност на дело – спакувајте ги подароците за Нова година со обичен весник

 

Не мора секогаш да потрошите многу пари за светкави хартии и украси за пакување на подароци. Подароците може да ги спакувате и со обична хартија од весници, а притоа подарокот да изгледа убаво, интересно и уникатно.

Искористете ги старите весници, на тој начин ќе заштедите пари, ќе ја заштитите природата и притоа ќе бидете уникатни.

Погледнете ги фотографиите за да добиете идеи.

 

 

 

 

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.