Select Page

Колку трае сексот кај паровите што добиле дете?

Колку трае сексот кај паровите што добиле дете?

 

Паровите кои добиле бебе и притоа балансираат со тековните дневни обврски, не можат баш да се пофалат со секс што трае.

Според истражувањето спроведено на 1776 родители, просечниот секс на родители е 2 минути и 15 секунди.

Еден од дванаесет парови велат дека имаат толку малку време за себе што сексот им се сведува на помалку од минута. Дваесет и седум проценти од паровите велат дека не губат време за соблекување за да имаат повеќе време за себе и за секс, а 27 % од паровите велат дека користат секс играчки за да го забрзаат сексот и оргазмот.

Дури 71 % од паровите велат дека имаат брз секс за да ја зачуваат страста во нивната врска. Три четвртини од паровите признале дека имаат секс многу поретко откако им се родило детето.

Третина од испитаниците велат дека ја ловат секоја можност за да бидат интимни со партнерот и сметаат дека не е важно колку трае сексот сè додека уживаат во него.

Еден од осум татковци велат дека на своите сопруги им праќаат еротски фотографии, и дека 35 % од нив сакаат и сопругите да им возвратат со такви фотографии.

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.