Select Page

Колку може автомобилот да вози без моторно масло?

Колку може автомобилот да вози без моторно масло?

 

Многу возачи се прашуваат колку може автомобилот да вози без моторно масло, но никој не се осмелил да проба за да дознае.

Во видеото што го снимила екипата на Car Throtle ќе го добиете одговорот на ова прашање.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.