Select Page

Кен Блок ја освојува планината Тианмен во Кина

Кен Блок ја освојува планината Тианмен во Кина

 

Кен Блок, човекот кој се прослави со неговите „гимкана“ видеа, каде до максимум ги доведуваше автомобилите и принципите на рели возење, реши да освојува нови предизвици.

Гимкана видеата ги замени со „климбкана“. Дрифтањето на рамно го замени со дрифтање на планински патеки.

Ја освојува патеката на планината Тианмен во Кина.

Погледнете го видеото.

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.