Select Page

Како се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите

Како се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите

Погледнете го видеото за начинот на кој се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите. Не оставајте ништо на случајност. Следете ги препораките од Министерството за здравство и движењето надвор од своите домови сведете го на минимум.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.