Select Page

Како изгледа еден обичен автомобилски отпад во Дубаи

Како изгледа еден обичен автомобилски отпад во Дубаи

 

Автомобилските отпади генерално важат за многу депресивно место на кое завршуваат возила кои се дотраени, со дефекти и не се во возна состојба.

Но, ова правило не важи за автомобилските отпади во Дубаи. Таму завршуваат возила кои им здосадиле на богатите сопственици, па тие решиле да ги остават во отпад.

На овие места може да видите ферари, мерцедес, мустанг, порше, масерати и други луксузни автомобили.

Погледнете го видеото за да видите како изгледа еден автомобилски отпад во Дубаи.

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.