Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Како да се замрзне вода во чаша за само неколку секунди

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Како да се замрзне вода во чаша за само една секунда. За експериментот ќе ви биде потребна една чаша вода, сламка и сол.

Погледнете го видеото и потоа може да го пробате сами екпериментот.