Како да направите пржени и печени компири на креативен начин

 

Ако ви здосади едноличното сечкање на компирите на резанки, погледнете како креативно да ги подготвите компирчињата за да изгледаат повкусно и попримамливо. Видеото содржи и други трикови кои ќе ви го скратат времето поминато во кујна.

 

Забрането е копирање на текстот!