Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Како да исчистите загорена тава за само 5 минути

  •  
  •  

 

На многумина најтешкиот дел од готвењето им е средувањето на кујната и миењето на садовите. Проблемите стануваат уште поголеми доколку во равенката вклучиме и загорена тава.

Тајната што ја покажува видеото се состои од паста за заби, топла вода, сунѓерче за миење садови и пет минути од вашето време.

Погледнете го видеото, научете ја тајната и елиминирајте ги маките во кујната.