Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

И на 72 години Шер се чувствува како постара тинејџерка

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Уште далечните шеесетти години од минатиот век Шер е прогласена за кралица на поп музиката. И по пет децении кариера таа цврсто се држи на сцената.

Во повеќе наврати Шер има изјавено дека се смета себеси за детинеста, за постара тинејџерка.

Таа открива дека иако има 72 години, тајната на нејзината фигура е интензивното вежбање.

“Јас сум многу детинеста личност, можеби тоа ми помага во целокупниот изглед. Не сум глупава, едноставно себеси не се гледам како возрасна личност. Сакам торти и слатки, но морам да се ограничувам за да успеам да влезам во костимите за настап”, изјави Шер.