Интересен начин на монтажа на ланци за снег

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Зимата и снегот веќе се присутни во Македонија. Еве еден интересен и несекојдневен начин на монтажа на ланци за снег на возило.