Select Page

ЗОО Скопје со апел до сите хумани граѓани да се приклучат во хуманитарната акција

ЗОО Скопје со апел до сите хумани граѓани да се приклучат во хуманитарната акција

 

Четиригодишната Симона Хаџи-Тошев, за жал, боледува од акутна нелимфобластна леукемија. Деновиве се собрани над 30.000 евра, а малата Симона со родителите веќе е во Загреб. Потребно е да соберат 140 000 евра за лекувањето. Зоолошка градина Скопје се приклучува во хуманитарната акција и ги повикува сите посетители да донираат за Симона во недела (27.10.). Од 09:00- 18:00 ќе бидат поставени кутии за донации, а во меѓувреме ќе може да се дружите и фотографирате со омилените Дизни маскоти, да гледате бесплатно магионичарско шоу и многу други содржини преку кои ќе помогнеме да се соберат средства за малата Симона.
Да бидеме хумани, да спасиме еден млад живот. За среќно детство на Симона! ♥

Броеви за донации:
Телеком 143 424
А1 143 460

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.