Select Page

За добра реклама не се секогаш потребни многу пари

За добра реклама не се секогаш потребни многу пари

 

Трендот на рекламирање понекогаш може да нè доведе во заблуда дека за добра реклама се потребни многу пари.

Еден мал дуќан од Велс ни го докажува тоа. Рекламата е направена за само 100 фунти и снимена е во еден ден, притоа може да ја оквалификуваме како една од најслатките реклами во 2019 година.

Погледнете.

 

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.