Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Детаљ за време на сексот кој открива неверство

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Зборовите не се единствениот начин за да се докаже неверство, ниту пак пронајдени тајни пораки и слики во мобилниот телефон. Детали што можат да укажат на неверство има и за време на сексот со партнерот.

Американско истражување спроведено на 1000 мажи и жени покажува дека и интензитетот на стенкање при секс може да покаже дали партнерот ве изневерува. Дури 60% од жените и 70% од мажите признале дека се погласни кога имаат секс со љубовниците отколку со партнерите. Тие изјавиле дека поради грижа на совест се потивки додека имаат секс со партнерот.

Исто така, дури 90% од жените изјавиле дека се погласни за време на сексот и во двата случаи.

Гласноста на стенкањето може да влијае на интензитетот на задоволството и квалитетот на сексот, а докажано е дека гласното водење љубов поттикнува повозбудливо и и постраствено водење љубов.