Select Page

Врвните технологии кои ги поседува Ultra Vision Leica камерата на Huawei P40 Pro

Врвните технологии кои ги поседува Ultra Vision Leica камерата на Huawei P40 Pro
Фотографијата е универзален јазик. Од нивното претставување, флегшип моделите на сериите P на Huawei станаа најдобар партнер на аматерите и на професионалците.  
  Секој уред од P серијата нуди уникатно фотографско искуство за своите корисници, благодарение на сè пософистицираниот и моќен хардвер и напредните технологии за сликање.
  HUAWEI P20 сериите се појавија со идеја да користат физички најголем CMOS сензор во паметните телефони, а HUAWEI P30 серијата ги смени правилата на фотографија со неверојатна близина и чувствителност на светлина. Новиот Huawei P40 Pro доаѓа со Ultra Vision Leica Camera систем и продолжува да ја пишува приказната за совршенство во секој кадар направен со Huawei.

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.